IKKUNATUMMENNUKSET

Ikkunatummennukset autoihin ja kiinteistöihin. Tummennuskalvoja on saatavilla useassa eri tummuudessa, jotta jokaiselle kohteelle löytyy sopiva tummennusaste.

Global HP Charcoal kalvot ovat läpivärjättyjä ns. ”color stable” kalvoja, joten niiden väri ei muutu ajansaatossa. Myönnämme materiaalille 10 vuoden takuun, mutta kalvo on suunniteltu kestämään koko eliniän.

Autojen lisäksi HP Charcoal on hyvän lämpösäteilyn torjunnan ansiosta hyvä valinta myös tasolasikohteisiin, kuten kodin- ja parvekkeen-, sekä toimistojen ikkunoihin

Kalvon metallisointi tehostaa lämpösäteilyn torjuntaa, mutta ei häiritse signaaleja. Sarjan tummin 5% tummennuskalvo torjuu 61% kaikesta aurinkoenergiasta (TSER) ja hieman vaaleampi 20% kalvo myös yli 50%.

HP Charcoal kalvot ovat antistaattisia, jotta asennus olisi mahdollisimman pölytön. Kalvot ovat varustettu lisäksi Globalin SuperShrink kutistusteknologialla.

Global on ainoa tummennuskalvojen valmistaja, joka valmistaa kalvonsa kokonaan itse liimapinnasta alkaen. Kokonaan yhtiön kontrolloima prosessi ja kustannuksiin keskittyminen mahdollistavat tinkimättömän laadun järkevällä hinnalla.

Takaisin autoteippaus sivulle